perjantai 30. lokakuuta 2015

Ennakko: Vain voitto kelpaa

KTP:n maalitonta tasapeliä pidettiin hyvänä lopputuloksena Vantaalla, mutta tosiasiassa se tarkoittaa sitä, että kotkalaisjoukkueen liigapaikkaan riittää enää vain voitto. Mikäli lauantaiottelussa ei 90 minuutin aikana tehdä maaleja, haetaan ratkaisu kahdesta 15 minuutin mittaisesta jatko-ottelusta ja sen jälkeen tarvittaessa jopa rangaistuspotkukilpailusta.

Ottelutapahtumiin nähden tasatulos Vantaalla olikin hyvä suoritus, sillä joukkueen taisteluilme vaativissa olosuhteissa oli kohdillaan. PK-35 oli kuitenkin laukausmäärissä hallitsevampi osapuoli, mutta aivan absoluuttisiin maalipaikkoihin vantaalaiset pääsivät vain aniharvoin. Vastaavasti samaan hengenvetoon on sanottava, ettei KTP:lläkään todellakaan montaa huippulaadukasta paikkaa ollut.

KTP:n kannalta keskiviikkona pelattu karsintaottelu oli haasteellinen siinäkin mielessä, että kyseessä oli ottelu vain kahden välipäivän jälkeen. Päävalmentaja Sami Ristilä päätyikin jakaamaan kuormaa ja avauskokoonpanoon nousikin esimerkiksi Aleksi Tarvonen, jonka edellisestä avaukseen noususta oli kulunut jo kotvasen aikaa.

PK-35 Vantaan kokoonpano uudistunee jälkimmäiseen karsintaotteluun, sillä joukkue saa kaksi pelaajaa pois pelikiellosta. Ykkösessä seitsemän maalia iskenyt Miguez ja tärkeä pelintekijä Ymer Xhaferi ovat jälleen joukkueella käytettävissä. KTP:n kokoonpanoon tekee paluun Niko Ikävalko, joka kärsi alavartalovammasta karsinnan ensimmäisessä osassa.

Kovien panoksien ottelu pääsee käyntiin jo kello 15 ja Arto Tolsa -areenalle odotetaankin saapuvaksi kauden ennätysyleisö. Kyseessä on taatusti kauden viimeinen ottelu ja se kannattaa käydä todistamassa paikan päällä, oli sää sitten millainen tahansa. Oikealla asenteella ja pukeutumisella pärjää pitkälle.

Ankkurin toimitus