sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Raportti: KTP:n kausi alkoi tasapelillä

KTP haki tasapelipisteen FC Lahden vieraana maalein 1-1. KTP:n ainokaisen viimeisteli Ilari Äijälä Samuli Kaivonurmen syötöstä ottelun toisella puoliajalla. Lahti nousi kuitenkin tasoihin varttitunti ennen täyttä aikaa.

KTP haki arvokkaan vieraspisteen Lahdesta, vaikka kolmen pisteenkään matkaaminen
ei ollut kaukana. Avauspuoliajalla KTP:n paras paikka tuli aivan puoliajan lopussa, mutta Lahden maalissa pelannut Joonas Meronen onnistui torjumaan tilanteen. Lahti latasi kertalleen pallon tolppaan, mutta sen lähemmäksi palloa ei saatu.

Toisella puoliajalla KTP siirtyi johtoon ennen 60 minuutin täyttymistä, kun Kaivonurmi sai pelattua pallon Äijälle, joka laukoi suoraan syötöstä pallon vasempaan alakulmaan.

Lahti sai tasoituksensa varttitunti ennen täyttä aikaa, kun Aleksi Ristolan laukaus kimposi ylärimasta Leandro Alvesille, joka ei paikastaan erehtynyt. KTP:n maalivahti Jere Pyhäranta oli lähellä torjua laukauksen, mutta pallo painui Pyhärannan käsien kautta maaliin.

Tarkempi analyysi ottelusta tulossa maanantaina.