lauantai 11. huhtikuuta 2015

KTP hankki vielä riveihinsä tutun hyökkääjän

KTP ja Niko Ikävalko ovat solmineet alkavan liigakauden kattavan pelaajasopimuksen. Ikävalko on Kotkan poikia ja edustanut usean vuoden ajan eri kotkalaisjoukkueita. Ikävalko kuului jo viime kaudella KTP:n miehistöön, mutta Suomen cupin ottelussa loukkaantuneen hyökkääjän sarjakausi jäi polvivamman takia pelaamatta.

Ikävalko kertoo olevansa todella motivoitunut päästessään yksimielisyyteen sopimuksesta.

-Motivaatio kuntoon laittamiseen tuli heti, kun loukkaannuin. Nyt polvessa ei enää ole vikaa, mutta takareisi on hieman reistaillut. Tarkoitus on saada itseni täyteen latinkiin, Ikävalko sanoo.


Ikävalko sanoo olevansa tällä hetkellä noin puolen tunnin pelikunnossa ja täyteen kuntoon pääseminen kestää kesä-heinäkuulle asti. Päävalmentaja Sami Ristilä on Ikävalkolle tuttu valmentaja jo Hakan ajoilta.

-Tiedän millainen valmentaja Risu on ja hän tietää millainen pelaaja olen. Uskon, että kuntoon pääsyni jälkeen peliajan saaminen on itsestäni kiinni. Tavoitteenani on yhä tehdä paljon maaleja, Ikävalko hymyilee.

Vajaan kahden viikon päästä 27 vuotta täyttävä hyökkääjä on pelannut 84 liigaottelua, joissa on syntynyt 13 maalia. Ikävalko kantaa alkavalla kaudella eksoottista pelinumeroa 99.

Ankkurin tietojen mukaan Ikävalkon sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen osa kotkalaiskannattajista on lupautunut maksamaan Ikävalkolle bonusrahaa hyökkääjän tekemistä maaleista ja syöttöpisteistä.



Ankkurin toimitus